Livrare mâncare la domiciliu in Barlad

Livrare Mâncare la Domiciliu sau la Birou – Dacă nu ai timp să gătești astăzi sau dacă vrei să prezinți prietenilor tăi sau familiei experiență trăită în Restaurantul Alona, comandă prin serviciul nostru de livrare mâncare, la domiciliu sau la birou în Bârlad, cele mai gustoase preparate, iar noi ne vom asigura că acestea vor ajunge în condiții septice de siguranță, proaspete și aburinde la dumneavoastră pe masă. Ne puteți contacta prin telefon :+40742755097 sau Whatsapp +40742755097.

Livrare mancare la domiciliu sau la birou in Barlad

Restaurantul Alona asigură livrarea pentru mâncare gătită, tradiționalăla domiciliu sau la birou pe rază municipiului Bârlad. Vă invităm să studiați meniul de mâncare pentru a comandă.

Timpul de livrare la domiciliu va fi precizat telefonic în momentul plasării comenzii, acesta însă poate varia în funcție de comandă, zona de livrare, condițiile meteo și de trafic. Totuși în anumite intervale orare, timpul de livrare poate crește în funcție de nivelul de aglomerație din bucătărie.

Livrări mâncare la domiciliu Bârlad – Gătim 100% natural, fără E-uri, fără aditivi alimentari, Livrări în condiții de siguranță alimentară!

Livrarea la domiciliu sau la birou în Bârlad, se va efectua cu personal propriu, cu mijloace de transport septice, în cele mai optime condiții de siguranță alimentară.

Restaurant cu livrare mâncare la domiciliu în Bârlad, preparate calde, salate, deșert, oferim servicii de catering pentru firme, catering pentru nunți, catering evenimente corporate, livrare meniu de prânz pentru firme, dispunem de salon pentru organizare nunți, botezuri, corporate events, restaurant nunți, restaurante botez Bârlad.

Oferim servicii catering în zona municipiului Bârlad pentru comenzi de minim 50 lei, cu taxă de transport 7 lei și în zonele periferice municipiului Bârlad pentru comenzi de minim 250 lei, cu taxă de transport 3 lei/km. Servim mâncare gătită în fiecare zi cu contract pentru firme si companii.

Meniu livrare mâncareladomiciliu, meniul zilei, organizare evenimente, mese festive, nunți, restaurant Bârlad.

Livrarea Mancare Barlad

Livrarea la domiciliu sau la birou in Barlad, se va efectua cu personal propriu, cu mijloace de transport septice, in cele mai optime conditii de siguranta alimentara.

Restaurant cu livrare mancare la domiciliu in Barlad, preparate calde, salate, desert, oferim servicii de catering pentru firme, catering pentru nunti, catering evenimente corporate, livrare meniu de pranz pentru firme, dispunem de salon pentru organizare nunti, botezuri, corporate events, restaurant nunti, restaurante botez Barlad.

Localizare Restaurant Alona Barlad

Strada Gheorghe Asachi 6 Bârlad, Vaslui 731004
luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă10:00 – 22:00
duminică14:00 – 22:00
0742 755 097

Servicii Catering Barlad

Oferim servicii catering in zona a municipiului Barlad pentru comenzi de minim 50 lei, cu taxă de transport 7 lei si in zonele periferice municipiului Barlad pentru comenzi de minim 250 Lei, cu taxă de transport 3 lei/km . Servim mancare gatita in fiecare zi cu contract pentru firme / companii.

Meniu livrare mancare la domiciliu, meniul zilei, organizare evenimente, mese festive, nunti, restaurant Barlad.