Skip to main content

Livrare mâncare la domiciliu în Bârlad

Livrare Mâncare la Domiciliu sau la Birou – Dacă nu ai timp să gătești astăzi sau dacă vrei să prezinți prietenilor tăi sau familiei experiență trăită în Restaurantul Alona, comandă prin serviciul nostru de livrare mâncare, la domiciliu sau la birou în Bârlad, cele mai gustoase preparate, iar noi ne vom asigura că acestea vor ajunge în condiții septice de siguranță, proaspete și aburinde la dumneavoastră pe masă. Ne puteți contacta prin telefon :+40742755097 sau Whatsapp +40742755097.

Livrare mâncare la domiciliu sau la birou în Bârlad

Restaurantul Alona asigură livrarea pentru mâncare gătită, tradițională la domiciliu sau la birou pe raza municipiului Bârlad. Vă invităm să studiați meniul de mâncare pentru a comanda.

Timpul de livrare la domiciliu va fi precizat telefonic în momentul plasării comenzii, acesta însă poate varia în funcție de comandă, zona de livrare, condițiile meteo și de trafic. Totuși în anumite intervale orare, timpul de livrare poate crește în funcție de nivelul de aglomerație din bucătărie.

Livrări mâncare la domiciliu Bârlad – Gătim 100% natural, fără E-uri, fără aditivi alimentari, livrări în condiții de siguranță alimentară!

Livrarea la domiciliu sau la birou în Bârlad, se va efectua cu personal propriu, cu mijloace de transport septice, în cele mai optime condiții de siguranță alimentară.

Restaurant cu livrare mâncare la domiciliu în Bârlad, preparate calde, salate, desert, oferim servicii de catering pentru firme, catering pentru nunți, catering evenimente corporate, livrare meniu de prânz pentru firme, dispunem de salon pentru organizare nunți, botezuri, corporate events, restaurant nunți, restaurant botez Bârlad.

Oferim servicii catering în zona municipiului Bârlad pentru comenzi de minim 50 lei, cu taxă de transport 10 lei și în zonele periferice municipiului Bârlad pentru comenzi de minim 250 lei, cu taxă de transport 7 lei/km. Servim mâncare gătită în fiecare zi cu contract pentru firme si companii.

Meniu livrare mâncare la domiciliu, meniul zilei, organizare evenimente, mese festive, nunți, restaurant Bârlad.

Livrarea Mâncare Bârlad

Livrarea la domiciliu sau la birou în Bârlad, se va efectua cu personal propriu, cu mijloace de transport, in cele mai optime condiții de siguranță alimentară.

Restaurant cu livrare mâncare la domiciliu în Bârlad, preparate calde, salate, desert, oferim servicii de catering pentru firme, catering pentru nunti, catering evenimente corporate, livrare meniu de prânz pentru firme, dispunem de salon pentru organizare nunți, botezuri, corporate events, restaurant nunți, restaurant botez Bârlad.

Localizare Restaurant Alona Bârlad

Strada Gheorghe Asachi 6 Bârlad, Vaslui 731004
luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă10:00 – 22:00
duminică14:00 – 22:00
0742 755 097

Servicii Catering Bârlad

Oferim servicii catering în zona municipiului Bârlad pentru comenzi de minim 50 lei, cu taxă de transport 10 lei și în zonele periferice municipiului Bârlad pentru comenzi de minim 250 Lei, cu taxă de transport 7 lei/km . Servim mâncare gătită în fiecare zi cu contract pentru firme / companii.

Meniu livrare mâncare la domiciliu, meniul zilei, organizare evenimente, mese festive, nunți, restaurant Bârlad.